4 дни под леглото престоял трупът на жестоко убит 52-годишен

...
4 дни под леглото престоял трупът на жестоко убит 52-годишен
Коментари Харесай

Домакин преби до смърт госта си, държа трупа му 4 дни под леглото си

4 дни под леглото прокиснал трупът на грубо погубен 52-годишен мъж от Видинско, написа BulNews.bg. Жертвата на бруталното закононарушение е прочут в Градец като Сашо. Той живеел самичък и бил пастир при животновъд в селото, обаче обичал да си попийва и преди седмица напуснал работата си. След като останал незает, мъжът почнал да се отдава по-често на обичания си недостатък – чашката.

В сряда обаче той си избрал несъответствуващи приятели за маса, което се оказало съдбовно за него. Вечерта Сашо, дружно със съселянина си Иван Митов /57 г./, отишли в дома на своя приятел Мариян Филипов /49 г./. След като обърнали солидно количество напитки, сред тримата избухнал скандал.

Сашо бил пребит грубо с дървени колове и железни тръби, при което получил тежки пострадвания по главата и тялото. Той умрял от контузиите си, а домакинът набутал тялото му под леглото.

Едва през вчерашния ден на жителите на Градец им направило усещане, че не са виждали Сашо от няколко дни. Те почнали да го търсят и се натъкнали на ужасяващата панорама на натрупа под леглото на Мариян.

Кметът на селото Илия Томов подал сигнал в полицията и по случая почнало следствие. Двамата приятели по чашка са хванати още същия ден и са тикнати в ареста. Филипов е направил признания за стореното от него. Митов обаче отхвърля да е имал нещо общо с убийството.

Полицията продължава да проверява случая под управлението на прокуратурата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР