3D елхите са най-новият хит на пазара тази година. Те

...
3D елхите са най-новият хит на пазара тази година. Те
Коментари Харесай

3D елхи са хит в украсата за Коледа тази година

3D елхите са най-новият шлагер на пазара тази година. Те се създават в единствената на Балканите фабрика за изкуствени коледни дръвчета в Раковски.

Раковски

За да се получи съвършената 3D елха, екип от дизайнери работи много време.
Йонко Земярски, шеф на компания за изкуствени елхи: Всяко едно стръкче се прави независимо за него и сложна е изработката. Ние две години работим по този модел, с цел да се получи.
Крайният резултат е повече от впечатляващ.
Йонко Земярски, шеф на компания за изкуствени елхи: Погледнато от близко от 20 см до два метра тази елха почни не се вижда, че е изкуствена. Интересното при нея е,че самото листенце, самата бодличка е триизмерна и както стои в природата дървото, по този начин се вижда.
Другият настоящ модел тази година е " заснежената " елха.
Йонко Земярски, шеф на компания за изкуствени елхи: Също е доста хубава елха със заострени върхове и прилича навалято дърво от сняг и хората си я украсяват с бели украси.
Новости има и при цветовете. Много желани са елхите в алено.
Йонко Земярски, шеф на компания за изкуствени елхи: Мелания Тръмп украси едно крило на Белия дом с червени елхи без декорация и доста хора се предизвикаха от нейните червени елхи. Червеният цвят несъмнено е на мода тази година.
Вече е ясно кои елхички ще са настоящи идната година.
Йонко Земярски, шеф на компания за изкуствени елхи: В природата, когато навалява сняг от едната страна дървото е заснежено, от другата страна си е зелено,подготвяме подобен модел за другата година.
Модните трендове при елхите се задават на профилирани международни изложби.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР