39-годишният Петко Генчев е рецидивист, осъждан е 9 пъти за

...
39-годишният Петко Генчев е рецидивист, осъждан е 9 пъти за
Коментари Харесай

ГДБОП сгащи Петко от жк. Славейков с няколко торби с дрога и раница, пълна с патрони

39-годишният Петко Генчев е рецидивист, осъждан е 9 пъти за разнообразни закононарушения

Арестуваха бургазлията Петко Генчев с няколко торби с дрога и раница, цялостна с патрони от друг диаметър. 39-годишният мъж е арестуван по време на профилирана полицейска акция на чиновниците на ГДБОП на 21 декември 2023 година на паркинга пред блок 54 в жк. " Славейков ", научи Флагман.бг. 

Ченгетата работили по сигнал, че Петко е част от наркогрупа, която с изключение на с дрога се занимава и търговия на оръжия. По време на интервенцията бургазлията е бил хванат със солидно количество наркотични субстанции - няколко торби цялостни с  амфетамин, метамфетамин и канабис , като общата стойност на веществата възлизала на  52 896 лв.

Освен това в раницата на Генчев униформените се натъкнали на  167 боеприпаса – патрони с друг диаметър

Днес, по искане на Окръжна прокуратура - Бургас, е била взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “ във връзка с Петко Генчев. Той е упрекнат в държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции. За това закононарушение законът планува наказване от 2 до 8 години затвор и парична санкция от 5 до 20 хиляди лева. 

Бургазлията е упрекнат и за това, че незаконно държал  167 боеприпаса - за това действие Генчев може също да отнесе присъда от 2 до 8 години.  Двете незаконни действия са осъществени при действителна цялост по сред си.

Флагман.бг разбра още, че Петко Генчев е остарял познайник на органите на реда. Лежал е зад решетките няколко пъти. В досието му има записани 9 присъди за разнообразни закононарушения - обири, опиати и тн. Към момента той се води рецидивист с особена социална заплаха. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР