39-годишната риалити звезда и милионерска наследница Парис Хилтън заяви, че

...
39-годишната риалити звезда и милионерска наследница Парис Хилтън заяви, че
Коментари Харесай

Парис Хилтън шокира с признание: "Беше много трудно, но си заслужава. Правила съм го няколко пъти"

39-годишната риалити звезда и милионерска наследница Парис Хилтън съобщи, че е подготвена да стане майка. Всъщност това стана ясно още през предходната година, когато Парис показа, че това е една от нейните женски фантазии. Сега обаче наподобява, че хубавицата се е заела да работи съществено по този въпрос. 

В подкаста The Trend Reporter, Парис съобщи, че към този момент е почнала процедурата за инвитро оплождане. Русата милионерка сподели, че желае да бъде майка на близнаци, а с цел да бъде сигурна, че това ще се случи, тя е решила да зачене посредством инвитро оплождане. " Правим инвитро, тъй като по този метод мога да избера близнаци, в случай че желая ", показа тя.

Виж още:

Хилтън добави, че към този момент е завършила процедурата за добиване на яйцеклетки и не ѝ е било по никакъв начин елементарно. " Беше доста мъчно, само че си заслужаваше. Правила съм го няколко пъти към този момент ", сподели още Парис. 

39-годишната Парис означи, че нейният другар, предприемачът Картър Реум, я поддържа напълно в това начинание. Тя разказва Картър, като " момчето на фантазиите си " и е безапелационна, че двамата са основани един за различен. Красавицата споделя, че е подготвена да премине на напълно нов стадий от живота си и чака с неспокойствие новата стъпка, която ще преобърне всичко към нея.

" Вярвам, че фамилията и децата са всичко в живота. Все още не съм имала късмет да изживея това, тъй като не усещах, че някой заслужава такава обич от мен, само че в този момент открих подобен човек “, сподели още звездата.

Виж още:

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР