''Загубите са колосални, ще го каже съдът. Това беше една

...
''Загубите са колосални, ще го каже съдът. Това беше една
Коментари Харесай

Пламен Стоянов-Дамбовеца: Съдя държавата за деветцифрена сума

''Загубите са колосални, ще го каже съдът. Това беше една конструкция доста съвременна, бизнес и финансова. За страдание държавното управление отупа доста такива. Ние в този момент сме единствената европейска страна, която е в топ 20 на замърсителите в света. Съдя страната за много, това е деветцифрено число с шест нули, като това е мощно занижено. Това не е всичко, по-късно ще има още. Аз съм плащал 7000 заплати, преди този от ''Мозъчния тръст'' да пристигна да ме арестува'', това съобщи предприемачът Пламен Стоянов-Дамбовеца в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком. Припомняме, че преди няколко години той бе арестуван като част от проведена незаконна група, а делото нашумя като ''Октопод''. Впоследствие въпросното дело претърпя сериозен провал.

''Съсипаха един страховит бизнес. Тук съм, с цел да покажа механизмите, по които работи прокуратурата, взаимовръзките с политиците. Една Иванчева, 42 кг жена, вериги, белезници, на мен са ми го правили това. Аз нямам доверие на нито едно дело, с което се занимава прокуратурата. Това са постановки. Аз в продължение на години не можех да изпия едно кафе от кореспонденти, които ми скачаха на главата, по-късно всичко ''катастрофира''. Всичкото това ''катастрофира'' като акция ''Октопод''. Човешки ориси са унищожени, при мен 4-5 индивида починаха'', съобщи още Пламен Стоянов-Дамбовеца.

''Наричал съм ги какви ли не, само че никой не се осмелява да ми заведе дело. Всичко е от най-високо равнище против мен. От оня от ''Мозъчния тръст'', а другият непрекъснато го подкрепяше'', разяснява той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР