''Вето винаги може да се чака, защото това е инструмент,

...
''Вето винаги може да се чака, защото това е инструмент,
Коментари Харесай

За края на парламентарния сезон: Лют спор между ГЕРБ и БСП в Панорама

''Вето постоянно може да се чака, тъй като това е инструмент, който президентът постоянно може да постанова. Днес преодоляхме едно несъгласие, претекстовете за което бяха извънредно общи. Абсолютно несериозни мотиви'', това съобщи в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия ръководителят на Народното събраниe Цвета Караянчева по отношение на отхвърленото от Народното събрание през днешния ден несъгласие на президента Радев касаещо договорката за самолетите F-16.

''Администрацията на президента ловко заобикаля да каже, че ратификацията на две четения в един ден е правенa също и при други значими контракти, да вземем за пример контракта ни за присъединение към Европейския съюз'', показа председателката на Народното събрание.

''Това е, с цел да се тупа топката и може би да се провали договорката за самолетите. Нещо толкоз значимо за нас. За нас е значимо да имаме интегритет в НАТО и да покажем, че сме сериозен сътрудник. Мисля, че изцяло основателно отхвърлихме ветото'', добави Караянчева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР