''Това няма нищо общо нито с науката, нито с медицината.

...
''Това няма нищо общо нито с науката, нито с медицината.
Коментари Харесай

Проф. Чакъров: Следете пътя на парите и ще разберете накъде отива коронавирусът

''Това няма нищо общо нито с науката, нито с медицината. Следете пътя на парите и ще разберете накъде отива коронавирусът. Следете офертите за термометри и маски. Купуват се маски за 3 млн., които костват 3 стотинки, продават се в левове''.Това съобщи проф. доктор Иван Чалъков от клиниката по УНГ в болница ”Царица Йоанна-ИСУЛ”. Той бе посетител в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'', което се излъчва по ТВ Евроком.

" Хората по целия свят всеобщо излизат на улицата. Трябва ли да приемем, че положителните и злите гении на този развой са 10 души, а милионите са идиотите, които реагираха вярно?'', запита той.

''Математически не е вярно. Току що ми се обади лекар от Русе - през днешния ден е заведено дело поради маските, които би трябвало да носят дребните деца ", изясни проф. Чалъков.

''Доц. Ангел Кунчев си разреши в прав текст да обиди доцент Мангъров, питайки го: " Ти виждал ли си поделение за COVID-19''? Прозвуча ми като в българския сериал " Под прикритие ", в което основният артист Захари Бахаров пита: " Ти качвал ли си се на Q7, бе? ". Не е допустимо един народен инфектант да си разреши подобен звук. Медицината е доста специфичен стъклен магазин и в него слонът няма място. Има написани правила. Не е допустимо един съветник по инфекциозни заболявания да си разреши подобен тон'', съобщи медикът.

''Преди два месеца си беше разрешил да споделя, че лекарите нямат хигиена и е решил да ни дисциплинира. Аз му писах, че при нас не са привички, а рефлекси'', продължи той с рецензията си към доцент Кунчев.

''Ако умрелият доктор в Гоце Делчев беше тук, щеше да каже доста по-страшни неща'', счита проф. Чалъков.

''Оздравява този, който е бил болен. Другите са инфектирани и незаразени. Тази неточност е умишлена. За да се оправдаят разноски и пари. Уплашиха се и лекарите'', съобщи още проф. Иван Чалъков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР