''Разследването за Цацаров е от 2012г., тогава Цацаров беше председател

...
''Разследването за Цацаров е от 2012г., тогава Цацаров беше председател
Коментари Харесай

Асен Йорданов, Биволъ: Цацаров е правил множество симулативни сделки

''Разследването за Цацаров е от 2012г., тогава Цацаров беше ръководител на окръжния съд в Пловдив и претендент за основен прокурор. Тогава излезе едно подаяние в неговата имотна партида, което подаяние, той не го беше оповестил. Явно тогава това провокира огромен ужас и Цацаров потегли паническа да споделя, че не бил талантлив, макар че ние сме разгласили документ и ясните документи от Агенцията по вписванията, в които написа изрично, че компанията ''Калисто Мати'' е донор, а Цацаров и брачната половинка му са надарени, съобщи издателят на уеб страницата за проверяващата публицистика Биволъ Асен Йорданов в ефира на ТВ Евроком.

Той потегли да изяснява, че има неточност. Буквално за часове тогава, Имотният указател беше манипулиран и дарението беше променено на покупко-продажба. Ние поискахме очна оставка с Цацаров, той отхвърли да дава изказване на нас и се скри. Той участваше в казионните медии, където диалозите бяха авансово проведени и където няма кой да му зададе неуместни въпроси всъщност, съобщи още Йорданов.

Сега Имотният указател се срина за към 48 часа и ние видяхме, че въпросната договорката подаяние, която по-късно беше изменена на покупко-продажба, при търсене в партидите на Калисто Мати, Цацаров и жена му, договорката не може да бъде открита. Трябва да имаш доста специфични знания за работа с Имотния указател, с цел да я откриеш. Фактът е, че даже след измененията, тази договорка излиза най-малко или повече два пъти под пазарната цена, сподели издателят на Биволъ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР