''Ние не знаем как ще реагира Румен Радев. Надявам се

...
''Ние не знаем как ще реагира Румен Радев. Надявам се
Коментари Харесай

Весислава Танчева: Докато омертата се пази, няма риск Цацаров или Гешев да вземат Борисов на мушка

''Ние не знаем по какъв начин ще реагира Румен Радев. Надявам се той да го направи на следващия ден (т.е днес), тъй като създали го на следващия ден на процедура още веднъж ще се намеси във взимането на решенията в неделя. Но в случай че го отсрочи, това за мен ще се значи още веднъж сделка сред него и Борисов, което е изцяло възможно'', това съобщи пиар специалистът Весислава Танчева в предаването ''Денят с Дремджев'' по TV+ и TV 1. Думите и касаят предстоящата позиция на президента Радев по отношение на избора на Иван Гешев за основен прокурор. И в конкретика това дали ще Румен Радев ще подпише указа за назначението на Гешев.

''Всичко това би трябвало да бъде обсъждано в подтекста на това гладко слизане на ГЕРБ от власт. Опазването на плоския тренд, на риска ГЕРБ да не се стовари внезапно от власт, от прекомерно високата си позиция, на която е в този момент на процедура, владеейки съвсем всичко лостове на властта в страната.Постигане на едно гладко слизане, година и половина, две, от власт, тъй че това да не се отрази по никакъв метод нито на финансовите домогвания на върхушката на партията, нито на политическата власт в цялостния ѝ смисъл.

Тоест да има време да бъде основана друга политическа мощ, която да одобри отказващите се от ГЕРБ, които няма да гласоподават повече за партията. Но в това време и да наподобява задоволително опозиционно, че да притегли негласуващи, тъй като там е огромният запас сега. В същото време, държейки се опозиционно, на практика да не наруши нито една омерта. Дотогава, до момента в който омертата се пази, няма никакъв риск нито Цацаров, нито Гешев да вземе на мушка Бойко Борисов или който и да е различен.'', съобщи още Весислава Танчева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР