''Корупцията на нас ни казват, че е усещане. Корупцията има

...
''Корупцията на нас ни казват, че е усещане. Корупцията има
Коментари Харесай

Христо Иванов за корупцията, Росенец и защо му е звънял Борисов

''Корупцията на нас ни споделят, че е чувство. Корупцията има документални следи и измерения. И ние като политици би трябвало да ги назовем. Тази омерта трябваше да бъде счупена. Сърцето на този модел е прокуратурата. Тази точка е кабинета на основния прокурор''. Това съобщи водачът на ''Да, България'' и съпредседател на ''Демократична България'' - Христо Иванов, в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'', излъчващо се по ТВ Евроком.

''Нашата цел постоянно е била такава. Ние се фокусирахме върху тези проблеми, тъй като желаеме да разкажем ориста на България през тези имена и адреси, там на място с живо включване. Това не са авансово режисирани сценки. Ние не знаем какво ще стане, когато отидем там. В България има проверяваща публицистика, само че няма институции. Най-лесно е публицистите да се показват за маргинални и странни хора. Проблемът е, че това от години е на показ в уеб сайтове, изявления и никой не реагира. Чудя се по кое време Корнелия Нинова ще назове това, против което се е изправила'', показа Иванов.

''На Росенец нямаше смисъл да стопират хората. Зад мен имаше 3 километра хора. Борисов ми се обади. Сметнах, че министър председателят е пристигнал на себе си и ми се обажда, че може да се случва нещо, което би трябвало да знам. И когато чух какво приказва, аз му споделих какво мисля. Не си давах сметка, че някой ме е записвал. Аз не бих го направил. Това не бе позвъняване за пред камера. Той в границите на този ден ми се обади два пъти още. Той ми се обади да ми каже, че Пеевски и Доган ще се откажат от защитата си. Но от този момент ние не сме имали никакъв диалог с него''.

Цялото присъединяване на Христо Иванов в ''Честно казано с Люба Кулезич'' можете да изгледате след 11:50 във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР