38-годишният принц се оказа в унизително положение. Съпругът на Меган,

...
38-годишният принц се оказа в унизително положение. Съпругът на Меган,
Коментари Харесай

Суетният Хари се срамува от плешивата си глава (А се присмя на брат си, че няма коса - Снимки)

38-годишният принц се оказа в унизително състояние. Съпругът на Меган, който през последните години страда от напредничав косопад, който се стреми по всякакъв начин да скрие не можа да излъже почитателите си. След като в мрежата се появи фотография на принца с по-гъста коса от преди, Хари стан обект на повсеместен подбив.

Онзи ден на уеб страницата на калифорнийската коучинг компания Better Up, на която херцогът на Съсекс е почетен шеф се появи фотография на Хари, а потребителите на интернет заподозряха някаква машинация.

Само преди седмица, до момента в който той  се състезаваше на шампионат по конно поло в Сингапур не бе мъчно да се забележи оредялата му коса. Отначало всички взеха решение, че косата на принца наподобява по-плътна и гъста поради обработка с фотошоп. Но се разбра, че Хари е употребявал една от новите технологии, с цел да сътвори тази заблуда.

Експертът доктор Фабиан Мартнез разяснява, че гъстата грива на принца се е получила в резултат на специфични микрофибри. Те елементарно се закрепят за косата и основават заблуда за гъста коса. Освен това се закрепват крепко за косъма и могат да устоят даже на лек дъжд.Могат да се намерят в разнообразни нюанси.

Грозно в тази ситуация е това, че Хари в оповестените си скоро записки се подиграва на по-големия си брат Уилям за оголената му глава. Нищо чудно в този момент принцът на Уелс да е пуснал някоя иронична усмивка за неволите на Хари.

Източник: 7days.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР