38-годишният Петър му е бил длъжник, но вместо да му

...
38-годишният Петър му е бил длъжник, но вместо да му
Коментари Харесай

Бургаският футболист Атанас изби зъбите на авер заради пари

38-годишният Петър му е бил дебитор, само че вместо да му върне парите, се наливал по кръчмите, разкриха осведомени

Бургазлия е с избити зъби след скандал и побой. Екшънът се разизграл в кв. Ветрен пред павилион за продажба на цигари, кафе и алкохол, научи Флагман.бг.

Възникнало е словесно сдърпване сред двама мъже – 26-годишният Атанас Атанасов, който е престъпно проявен, и 38-годишният Петър Вавов. 

Разправията доста бързо е прераснала в сборичкване. По-младият нанесъл тежки удари по главата и лицето на авера си и му избил пет зъба – три долни и два горни. Пострадалият е откаран в УМБАЛ-Бургас, прегледан е и е освободен за домашно лекуване, а причинителят, който е направил цялостни признания, е задържан за 24 часа. 

Източници на Флагман.бг от кв. Ветрен оповестиха, че абсурдът сред двамата е зародил поради пари. 38-годишният Петър дължал огромна сума на по-младия си съкварталец. Вместо да ги върне обаче той се наливал с алкохол по кръчмите, настояват осведомени. 

„ Атанас видя Петър, че си е взел бирички и пие пред павилиончето. Много се ядоса, тъй като от доста време има да му връща пари, сякаш все няма, само че за алкохол намира. Затова се скараха. Атанас другояче е смислено момче, състезател, занимаваше се с футбол. Сега работи – сглобява мебели. Не знаехме, че има престъпно досие. Учудващо е. А Петър е проблематичен, използва алкохол и никой не желае да има алъш-вериш с него “, споделиха още живущи в кв. Ветрен.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР