38-годишният Джон Чарлтън се призна за виновен за убийството на

...
38-годишният Джон Чарлтън се призна за виновен за убийството на
Коментари Харесай

Фен на Ханибал Лектър разчлени майка на три деца, с която се запознал в мрежата

38-годишният Джон Чарлтън се призна за отговорен за убийството на 40-годишната Ингрид Лайн, с която се срещнал в интернет,. Мъжът описа, че е задушил майката на 3 деца на 9 април 2016 година, след което разрязал тялото ѝ с резачка и изхвърлил останките ѝ в резервоар за отпадък в Сиатъл.
Веднага след убийството Джон Чарлтън разказал на полицията, че се е срещнал с Ингрид и прекарал нощта с нея, само че е бил прекомерно пийнал, по тази причина не помни по какъв начин се е върнал в Сиатъл. Престъпникът твърдял още, че на срещата дамата се е държала много необичайно, като си нямал и на концепция какво е станало с нея, откакто той напуснал дома ѝ.

Детективите претърсили дома на Лайн и намерили в банята дребен трион и найлонови торби за отпадък. До тях били открити следи от кръв и късчета човешка плът. Също станало ясно, че Джон, който отхвърля да се забъркан в убийството, има престъпно минало в шест щата. Мъжът е бил съден за грабежи, кражба на коли, набези против хора.

През 2006 година Джон Чарлтън е получил и ограничаваща заповед във връзка с сина си: той отишъл при детето си и се опитал да се сбие. След това той извадил от библиотеката кино лентата " Ханибал " и посъветвал майката да го изгледа и да внимава. По-късно родителите подали тъжба.

Преди началото на делото Чарлтън е решил да признае виновността си за убийството на Лайн. Той разказал на полицията, че я е задушил. Прокуратурата желае Чарлтън да лежи 27 години в пандиза. Не е изключено килърът да получи доживотна присъда. Съдът ще реши какво да е наказването на 5 януари.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР