38-годишният бразилец Дани Алвеш реализира едно от попаденията при победата

...
38-годишният бразилец Дани Алвеш реализира едно от попаденията при победата
Коментари Харесай

Дани Алвеш: За мен беше мечта отново да играя на Камп Ноу

38-годишният бразилец Дани Алвеш осъществя едно от попаденията при успеха над Атлетико Мадрид с 4:2 в 23-ия кръг на испанската Ла Лига и съобщи, че възрастта е просто число. Това бе първи мач за Алвеш пред домакинската аудитория на Барселона след завръщането му тима. Бразилецът получи червен картон в 69-ата минута за неспортсменско деяние против Яник Караско.

" За мен беше фантазия още веднъж да играя на " Камп Ноу ". Беше особено да се завърна на този стадион, макар аления картон, който получих. Почувствах се по същия метод, както в първия ми мач за Барса ", разяснява Дани Алвеш.
 Барселона подчини Атлетико Мадрид, Дани Алвеш подсети за себе си с гол и червен картон Барселона подчини Атлетико Мадрид, Дани Алвеш подсети за себе си с гол и червен картон
" Ще се борим до последно, с цел да върнем клуба там, където заслужава да бъде. Въпреки че Барселона не е в най-хубавата си форма, би трябвало да участваме в преустройството на клуба. Трябва да сме обединени. Ще работим, с цел да върнем Барселона още веднъж отпред ", съобщи още Алвеш.

Попитан за своята роля в състава на каталунците, бразилецът съобщи, че футболът се е трансформирал и играчите би трябвало да се приспособяват към измененията. " Трябва да отговаряме на характерните условия във всеки мач, както и на желанията на треньора ", добави Дани Алвеш, който стана най-възрастният футболист, който бележи за Барселона. “Възрастта е просто число ”, приключи бразилският футболист.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР