37-годишният Мануел Нойер и 35-годишният Свен Улрайх подновиха договорите си

...
37-годишният Мануел Нойер и 35-годишният Свен Улрайх подновиха договорите си
Коментари Харесай

Нойер и Улрайх преподписаха с Байерн до 2025 г.

37-годишният Мануел Нойер и 35-годишният Свен Улрайх възобновиха договорите си с. Те ще останат в клуба до 20 юни 2025-а.

Изпълнителният шеф на първенеца Ян-Кристиан Дреезен съобщи, че вратарите са желан екип. „ Страхотно е да ги гледаме по какъв начин работят дружно всеки ден. Те се поддържат и стимулират един различен, и илюстрират полезностите, които характеризират Байерн. Свен размени Мануел повече от почтено, когато той беше контузен и знаем, че можем да разчитаме на него. Още от завръщането си Нойер показва, че не е изгубил нито едно от уменията си. Много сме щастливи, че те ще продължат да играят за Байерн, тъй като са освен сътрудници, само че и другари “,.

„ Щастлив съм, че ще остана още една година. След дългата ми травма още веднъж съм на терена. Наистина се любувах на предишния сезон с тима. Убеден съм, че дружно с почитателите можем да реализираме огромните си цели и в идващите години, а това, несъмнено, включва финала в Шампионската лига през 2025 година в Мюнхен. Да зная, че Свен продължава паралелно до мен, прави нещата още по-хубави “, разяснява Нойер.

„ Когато пристигнах в Байерн от Щутгарт през 2015 година, не съм си мислел, че ще остана толкоз дълго. Сега удължих контракта си до 2025 година и ще продължа да извършвам своята роля, с цел да реализираме задачите си. Нямам самообладание да продължа работа с Мануел “, сподели Улрайх.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР