37-годишната Наташа Гриндли от Ливърпул казва, че е преборила рака,

...
37-годишната Наташа Гриндли от Ливърпул казва, че е преборила рака,
Коментари Харесай

Истина или лъжа: Да пребориш рака чрез сок от пресни плодове

37-годишната Наташа Гриндли от Ливърпул споделя, че е преборила рака, единствено като е заместила всички мазни храни, които е консумирала преди диагнозата, със сокове от пресни плодове.

През 2014 година Наташа чува от лекарите си ужасяващата вест, че е болна от рак на стомаха и ѝ остават единствено седмици живот, тъй като се намира в терминален етап на заболяването.

Британката споделя, че ракът е бил публикуван до лимфните ѝ възли на шията. Веднага е назначен курс по химиотерапия, само че Наташа взема решение да прибегне и до различни форми на лекуване.

Щом схваща, че е болна от рак, тя взема решение да извади от менюто си нездравословната храна, която в нейния случай била всичко мазно и сладко. Вместо това почнала да пие прясно изцедени сокове от плодове.

Само в границите на няколко месеци туморът почнал да се смалява. Въпреки това лекарите желали да продължат с химиотерапията, тъй като не са били сигурни до каква степен упражненията и здравословната диета са задоволителни.

Британката обаче траяла новия си метод на живот дружно със лекуването на онколозите. Накрая Наташа била изцяло излекувана.

Малко по-късно тя започва своя страница във Facebook с името Heal for Real, където дава препоръки и изпитани предписания за болните от рак.

Когато трансформирах метода си на хранене, изглеждах по-добре отпреди, въпреки и да бях доста болна и хората го виждаха. Аз използвах храните за задвижване на имунната ми система и приготвих тялото си за химиотерапия, споделя Наташа, която и до през днешния ден счита, че дължи живота си на соковете.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР