36-годишната милионерка Кейтлин Пайл от САЩ казва, че продажбата на

...
36-годишната милионерка Кейтлин Пайл от САЩ казва, че продажбата на
Коментари Харесай

„Бях милионер: жена продаде имение на 8 етажа, за да живее във ван СНИМКИ

36-годишната милионерка Кейтлин Пайл от Съединени американски щати споделя, че продажбата на имението й и всичко, с цел да се реалокира във ван и да живее с 30 $ дневно, е било „ най-хубавото решение “, което е вземала. 

Жената имала 4 милиона $, имала личен коректорски бизнес и живеела в осеметажен дом в Орландо, Флорида, с някогашния си брачен партньор, преди да реши да се откаже от всичко и да стане бродяга. Тяхното първокласно имение имало 18 стаи: четири спални и три бани, в това число стаи, отдадени на игрите на Nintendo, както и изкуства и занаяти.

Въпреки това, след развода си през април 2019 година, продажбата на бизнеса й за 4 милиона $ и нервна рецесия, Кейтлин взема решение да премине към минималистичен метод на живот, пише New York Post. Тя купила ван Mercedes Sprinter за 88 000 $, похарчила 102 000 $ за ремонт, в това число кухня по поръчка с огромен ледник, сокоизстисквачка и блендер, и тръгнала на път. Жената към този момент е посетила осем щата и обича да прекарва дните си в опити за нови неща, като алпинизъм.

„ Бях милионер и прекосих от уединен живот в голяма празна къща към пътешестване. Животът ми е като премеждие, което предпочитам. Правя всичко, с цел да угодя на вътрешното си дете. Обичам да пътувам и това беше най-хубавото решение, което съм в миналото съм взимала. Станах доста по-уверена, открих нови другари и даже отивам на срещи. Животът е обвързван с напредък и имам вяра, че това е, което върша ", сподели Кейтлин, която в този момент работи отдалечено като лайф коуч.
 Милионерката Кейтлин Пайл, продаде имението си, продаде всичко, отхвърли се от остарелия си живот, купи си ван, живот на колела, пътешестване Жената живее във фургон Снимки: SWNS  Милионерката Кейтлин Пайл, продаде имението си, продаде всичко, отхвърли се от остарелия си живот, купи си ван, живот на колела, пътешестване
Когато навършила 30 години, американката основала сполучлив коректорски бизнес и спечелила 100 000 $ през първата си година. На 31 години тя печелела 4 милиона $ годишно, което й разрешило да купи голям дом в Орландо, Флорида, с някогашния си. Тя се интересувала от интериорен дизайн, по тази причина изпратила скици на дизайнера и архитекта, който основал всички лампи и стенописи по нейна поръчка.

Кейтлин и брачният партньор й се разделили след 8 години брак, а разводът им бил финализиран през април 2019 г. Тя продала компанията си и била принудена да заплаща сметки, в това число 180 000 $ такси за поддръжка на имението, защото тя била единственият притежател на парцела. Между паричните проблеми, развода и нуждата да поддържа имението сама, Кейтлин споделя, че се е чувствала претрупана и изгоряла и твърди, че е претърпяла срив през май 2022 година

" Грижата за къщата се трансформира в работа на цялостен работен ден. Построихме я за себе си като двойка и чакахме с неспокойствие да забавляваме хората и да я поддържаме дружно. Но като бях сама в нея, бях погълната. Винаги имаше нещо... Имах цялостна загуба на мощ “, спомня си американката.
 Милионерката Кейтлин Пайл, продаде имението си, продаде всичко, отхвърли се от остарелия си живот, купи си ван, живот на колела, пътешестване  Снимка: SWNS  Милионерката Кейтлин Пайл, продаде имението си, продаде всичко, отхвърли се от остарелия си живот, купи си ван, живот на колела, пътешестване
Кейтлин почнала да се усеща непрекъснато зле и изтощена. Тя разискала проблемите с терапевта си, който в последна сметка я диагностицирал с продължителен стрес и прегаряне. Казали й, че мозъкът й се нуждае от отмора и „ TLC “ под формата на извършения, здравословна храна и отмора, тъй че тя решила да прекара четири години във възобновяване, като в това време отвори нов отдалечен бизнес като лайф коуч.
През април 2023 година Кейтлин закупила Mercedes Sprinter. Отнело й четири месеца, с цел да приготви колата, тя наела асистент, който да й оказва помощ да се грижи за къщата, до момента в който я няма, и през август 2023 година почнала своя нов живот на колела.
„ Този ​​начин на живот ме устройва доста повече. Ходих на скъпи ваканции няколко пъти в годината, само че това не продължи дълго. Сега пребивавам с 20 до 30 $ на вечер и имам живота, за който постоянно съм мечтала “, споделя Кейтлин.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР