36-годишен мъж от Добрич отива на съд за убийството на

...
36-годишен мъж от Добрич отива на съд за убийството на
Коментари Харесай

След запой: Племенник умъртви вуйчо си с юмруци и ритници в Добрич

36-годишен мъж от Добрич отива на съд за убийството на 62-годишния си вуйчо. Жертвата на тежкото закононарушение е живеел в дома на своя племенник, в независима стая със личен вход. Той бил незает, само че за него полагали грижи сестрите му и други родственици, пишат от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

В злощастната нощ в стаята на потърпевшия се събрали да пият той и неговия племенник. Освен използвания алкохол, обвиненият и неговия вуйчо пушили марихуана. След солидна почерпка сред тях зародил скандал, който бързо прераснал във физическа разпра. Младият мъж почнал да бие своя родственик, като го удрял по тялото и главата. Ударите с ръце и крайници били последвани от голям брой удари с дървена пръчка и други предмети. 62-годишният мъж изпаднал в безпомощно положение и останал да лежи на пода. Няколко часа по-късно обвиненият напуснал стаята на вуйчо си. На идващия ден жертвата е открит умрял от свои близки.

Предстои Окръжният съд в Добрич да насрочи съвещание по делото. Ако бъде приет за отговорен 36-годишният обвинен може да получи наказване отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР