35% от българите са ваксинирани, което означава, че остават още

...
35% от българите са ваксинирани, което означава, че остават още
Коментари Харесай

Витков: Като чуя Ива Митева да се кара от телевизора, се заключвам в банята и си пускам студена вода

35% от българите са имунизирани, което значи, че остават още толкоз да се ваксинират по проекта на Кирил Петков, само че не мисля, че това ще стане до края на тази година. Което значи, че зеления документ ще остане.

Това разяснява пред Нова тв Светльо Витков.

Но пък в Народното събрание цирка е цялостен, кучетата лаят, кервана си върви. Разделили сме се на за и срещу документа. В последна сметка депутатите като пример  за цялото ни общество би трябвало да загърбят различията си. Ако те се сбият, значи ще настъпи разпад. Слави Трифонов не желае да излиза от у дома, на него не му би трябвало документ. Коцето пък сподели, че ще вършат митинги на 12 януари, само че хобувата вест е, че няма да има наложителна имунизация. Тези хора, депутатите би трябвало да преминат през този тест за просветеност и да не се излагат пред обществеността - те би трябвало да одобряват, че без документ в Народното събрание не трябва да се влиза, или пък против тест, изработен на момента и заплатен от джоба им. Ние по какъв начин вървим на мол, на концерт, по същия метод би трябвало да е и за тях, уточни той.

Аз не виждам непрекъснато Народно събрание, тъй като като чуя Ива Митева да се кара, се заключвам в банята и си пущам студена вода и се роша, пошегува се той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР