35-годишният сержант Петър Бъчваров от Елхово е убитият на границата

...
35-годишният сержант Петър Бъчваров от Елхово е убитият на границата
Коментари Харесай

Трагедията е огромна. Ето кой е убитият полицай

35-годишният сержант Петър Бъчваров от Елхово е убитият на границата служител на реда при престрелката предходната нощ, заяви източник на Флагман.бг.

Униформеният бил един от най-опитните чиновници в региона, почнал работа през 2013-2014  година и за малко време съумял да потвърди професионалните си качества и с горделивост носел пагона, съобщи „ Флагман ”.
-->
Трагедията е станала нощес към 20,35 часа в региона на 242-ра пирамида при село Голям Дервент. Граничен наряд в състав сержант Петър Бъчваров и чиновник на Министерството на защитата се натъкват на срез на оградата. Слизайки от служебното МПС, служителят на реда насочва фенера към въпросния срез, последвал е незабавно изстрел от прилежащата територия на Република Турция, с който служителят на Министерство на вътрешните работи е погубен. Това заяви на брифинг вътрешният министър Иван Демерджиев.

В Елхово са в потрес от нещастието.

" Изключително момче беше! Семейството му е образцово - майка му е преподавател, възпитател, татко му е служител на реда, към този момент пенсиониран ", описаха те.

Загиналият Петър е 90 набор. Бил е в системата от няколко години. Определят го като " сериозен, съзнателен и акуратен освен в работата си, а във всичко, което прави ". Единствен на родителите си, няма братя и сестри.

В Община Елхово към този момент приготвят мероприятия по оповестяване дневно на печал, заяви БЛИЦ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР