35-годишният С.Р., който е обвинен в убийството на собствения си

...
35-годишният С.Р., който е обвинен в убийството на собствения си
Коментари Харесай

Настаняват в психиатрия обвиняемият за убийството на баща си в Нови пазар

35-годишният С.Р., който е упрекнат в убийството на личния си татко си в Нови пазар, ще бъде настанен за проучване за период от един месец в психиатрично заведение . Това стана допустимо, откакто съдът почете настояването на Окръжната прокуратура.

Престоят може да бъде еднократно продължен и подсъдимият да остане в под наблюдаване в профилираното болнично заведение още един спомагателен месец

По данни на правосъдната институция,. Жертва на тежкото престъпно действие е 71-годишен мъж , който живеел в село покрай Нови пазар. Тялото му е открито в една от стаите на парцела от чиновници на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, които били изпратени на адреса по молба на брачната половинка на убития .

Извършеният оглед посочил, че гибелта на мъжа е настъпила вследствие на умишлени дейности . По случая неотложно е стартирано следствие. От събраните доказателства станало ясно, че 35-годишният наследник на жертвата е виновен за убийството.

С.Р. е притеглен като обвинен и бе арестуван за период до 72 часа . Прокуратурата изиска от съда характерната мярка за процесуална насила, защото има данни, че той страда от психологични разстройства , прецизират от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР