35-годишният краснодарец Дмитрий Бакшеев, който бе задържан по подозрение, че

...
35-годишният краснодарец Дмитрий Бакшеев, който бе задържан по подозрение, че
Коментари Харесай

Появиха се ужасяващи подробности около убийството на последната жертва на краснодарските канибали

35-годишният краснодарец Дмитрий Бакшеев, който бе арестуван по съмнение, че е умъртвил и разчленил жена, остава в ареста. 42-годишната му брачна половинка Наталия също е арестувана, оповестяват съветски медии. Тя е прегледана от експерти, които са открили, че е вменяема и може да дава отговор за дейностите си. Както БЛИЦ заяви , чиновниците на полицията са изяснили, че на територията на Краснодарски край е работило семейство нарушители, което от 1999 година насам е отвличало хора, убивало ги е, разчленявало ги е и ги е изяждало. Органите на реда към този момент са потвърдили, че канибалите са умъртвили минимум седем души. По данни на Mash, от убитите са били направени консерви. По-точно бил е открит буркан с консервирана ръка. Намерени са и други остатъци на жертви. Те са били увити в найлонови торби и замразени в ледник.





От Следствения комитет оповестиха повече детайлности към убийството на последната им жертва. Съпрузите решили да се почерпят с алкохол с дамата, с която се срещнали същия ден. Неочаквано обаче сред тях зародил спор и Дмитрий се нахвърлил върху новата си позната, умъртвил я и разчленил тялото й, като взел със себе си част от останките й. После Бакшеев си направил няколко фотоси с трофеите с мобилния си телефон, само че го изгубил. Устройството било намерено от служащи на 11 септември. Те останали в потрес от фрагментите и незабавно се обадили в полицията.





Останките на жертвата били открити в жилището на канибалите, които живеели в общежитие към учебното заведение за летци в града.
Бакшеев обаче твърди, че ги е разкрил в гората. Решил да ги занесе в дома си, с цел да се снима с тях.

По думите му, до момента в който разхождал кучето си вечерта на 8 септември, се натъкнал на страховита находка – женска глава и ръка. Той ги прибрал в раницата си и ги занесъл у дома, където по-късно си направил фотоси с тях. После сложил останките в пластмасова кофа, залял ги със студена вода и си лежащ да спи. На идващия ден ги извадил от кофата, поставил ги в чантата си и тръгнал на работа. Когато се озовал на адреса, на който бил изправен по работа, Дмитрий извадил страховитите си находки и снимал още по-брутална фотосесия. Той нарязал част от пръстите от женската ръка, напъхал ги в носа си и почнал да се снима. После още веднъж се прибрал в жилището си.

При ареста си Бакшеев е оказал опозиция. Той се барикадирал в жилището си и се наложило служителите на реда да разрушават вратата.

Към момента проверяващите откриват съпричастността на съпрузите към други закононарушения. Има учредения да се допуска, че двамата са се занимавали с отвличания, убийства и канибализъм още от 1999 година.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР