35-годишен мъж от Варна ще отговарят пред съда за извършен

...
35-годишен мъж от Варна ще отговарят пред съда за извършен
Коментари Харесай

Изправят пред съда мъж от Варна, обвиняем за грабеж, извършен в условията на опасен рецидив

35-годишен мъж от Варна ще дават отговор пред съда за осъществен от него обир, осъществен в изискванията на рисков рецидив. Срещу Д.К. е импортиран обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Варна за закононарушение по чл.199, ал.1, т. 4 по отношение на член 198, алинея 1 от Наказателен кодекс, за което законът планува наказване " отнемане от независимост “ за период от пет до петнадесет години, като съдът може да постанови и конфискация до една втора от имуществото на отговорния, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура.

На 3 май 2022 година, Д.К. се намирал в централната част на града. Той бил заговорен от немски жител, който помолил да бъде упътен към спирка на градския превоз. Тъй като 35-годишният мъж владеел немски език, дал отговор бързо. Това предиздвикало чужденеца да продължи връзката и двамата се заговорили, като от самото начало немският жител държал в ръката си мобилен телефон.

Това направило усещане на обвинения. Изведнъж той сграбчил непознатата движимост и побягнал в незнайна посока.  Малко по-късно телефонът бил продаден в заложна къща.

Обвиняемият е прочут на органите на реда и е неведнъж осъждан, като последната присъда " отнемане от независимост “ е изтърпявал до края на месец февруари 2022 година. Предстои делото против него да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР