35-годишен криминално проявен наркодилър е задържан във Варна след гонка

...
35-годишен криминално проявен наркодилър е задържан във Варна след гонка
Коментари Харесай

След гонка и стрелба със стоп патрони: Задържан е наркодилър във Варна

35-годишен престъпно проявен наркодилър е арестуван във Варна след гонка и 4 изстрела със стоп патрони по автомобила му. Това заяви шефът на полицията във Варна Андрей Ангелов.

Джипът се блъска в мантинела. След удара полицията съумява да спре автомобила

При опит да бъде спрян на пътя със стоп палка през вчерашния ден следобяд мъжът не се подчинява и пробва да избяга . Бързо е догонен и арестуван.  

В колата му, в дома му във Варна, както и на адрес в Добрич са открити близо 12 кг опиати – марихуана , кокаин и амфетамини, за над 350 000 лева

Докато вървят претърсванията, покрай адреса идва приятелката на задържания, с която той живее на фамилни начала. При идването си тя се държи нападателно към служителите на реда и също е арестувана. Направеният ѝ тест за опиати е реагирал на всички типове дрога. 33-годишната жена е в ареста, а автомобилът ѝ е конфискуван. 

Лоренцо е пътувал в автомобил, спрян за инспекция

Заместник-окръжният прокурор на Варна Радослав Лазаров добави, че в границите на днешния ден на 35-годишния мъж ще бъдат повдигнати обвинявания. Най-вероятно на следващия ден прокуратурата ще изиска непрекъснатото му задържане под стража. 

Той е осъждан за причиняване на гибел по несъобразителност при злополука, както и за разпространяване на опиати.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР