"Може би е по-важно от всякога, че като клуб, екип

...
"Може би е по-важно от всякога, че като клуб, екип
Коментари Харесай

Клоп: Идеологията на Ливърпул е да побеждава, предстои ни по-добра година


"Може би е по-важно от всеки път, че като клуб, екип и поддръжници, ние осъзнаваме значимостта на непрекъснатото развиване, което търпим", това показа мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп.

"Никой тук в никакъв случай не признава загубата, до момента в който към момента звучи последната камбана на последния кръг, само че е несъмнено, че Манчестър Сити е в доста добра позиция. Но също по този начин е от огромно значение, че никой от нас не би употребявал това като опрощение. Напротив. Ние сме за напредъка и развиването на клуба. Имаме титли, за които да се борим и дадени цели, които ще се опитаме да постигнем", разяснява още немският експерт.

"Да, ние работим всеки ден, тъй като обичаме футбола и всички ние имаме вяра в играта по един рискован, позитивен метод. Но това е единствено част от това, което в действителност е Ливърпул.

Нашата еднаквост като човеци, като тим и като клуб, е да печелим. В края на годината ще се върнем към това, което сме свършили през миналите 12 месеца дружно. По-важно е обаче да погледнем към това, което би трябвало да реализираме дружно. Трябва да проучваме случилото се, както и да се поучим от последната година, с цел да я използваме в наша изгода за това, което в действителност ни следва.

Имам голямо доверие към невероятните играчи и екип, който имаме. Те са в композиция с една невероятна поддръжка, която получаваме във всеки един мач от нашите почитатели. Това ми дава убеденост, че идната година ще бъде още по-добра", заключи мениджърът на Ливърпул.

Днес от 17:00 часа българско време играчите на Клоп одобряват Суонзи в дуел от 20-ия кръг на Висшата лига. На този стадий в Премиър Лийг "червените" заемат четвъртото място в класирането с актив от 35 точки, изоставайки на цели 20 пункта от водача Манчестър Сити. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР