34-годишната Кортни Тилия от САЩ решава да изостави професията си

...
34-годишната Кортни Тилия от САЩ решава да изостави професията си
Коментари Харесай

Учителка заряза преподаването, за да стане звезда в OnlyFans: Бог ме призова да го направя

34-годишната Кортни Тилия от Съединени американски щати взема решение да изостави специалността си на преподавател и да навлезе в един много по-различен свят от досегашното ѝ амплоа.

В изявление за онлайн портала TMZ Тилия, която има три профила в платформата за възрастни, призна, че банковата ѝ сметка е набъбнала с милиони долари, откогато е почнала да се занимава интензивно в тази сфера.

От трите си профила тя споделя, че единият ѝ е ВИП и точно от него генерира най-вече доходи, защото там предлага еротични фотоси и видео. По думите ѝ единствено от този профил печели към 360 хиляди $ месечно.

Ето за какво Тилия, която е майка на четири деца, не счита да се връща в класната стая, защото там в никакъв случай не може да изкара тези пари, които сега си докарва от OnlyFans.

Бившата учителка разкри, че е родена в извънредно религиозно семейство и любовта ѝ към Бог заема централно място в живота ѝ.

Преди да изоставя преподаването, се усещах супер откъсната от себе си, а и от Бог! Не знаех каква е задачата на живота ми или по какъв начин би трябвало да оказвам помощ на другите, описа пред TMZ тя и уточни, че Бог ѝ е дал упътване какво да направи, визирайки работата си в OnlyFans.

Тилия е преподавала на деца с аутизъм, само че признава, че заплатата ѝ е била скандално дребна макар благородното естество на специалността ѝ. Обяснява също по този начин, че макар множеството похвали и уважението на околните си, положителните думи не заплащат задължения, заради което взема решение да напусне класната стая.

„ Докато бях учителка, фамилията ми изпитваше съществени стопански проблеми, а OnlyFans ми даде финансовата независимост, която търсех. Сега мога да осигуря всичко, от което има потребност фамилията ми “, сподели още тя.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР