34-годишен гражданин на България е бил арестуван в Полша и

...
34-годишен гражданин на България е бил арестуван в Полша и
Коментари Харесай

Арестуваха български тираджия в Полша, замервал в движение колите по пътя -

34-годишен жител на България е бил задържан в Полша и ще дава отговор за увреждане на непозната благосъстоятелност, заяви околийската полицейска работа в Соколка, Подласка област. Докато карал товарно „ Рено “ българинът замервал с разнообразни предмети каращото в прилежащата лента БМВ. За сходно закононарушение полският углавен кодекс планува до 5 години отнемане от независимост.

Инцидентът е станал към 4 следобяд в неделя. Тогава служителите на реда от Соколка получили информация, че откъм Бялисток в посока на Аугустов пътува ТИР, чийто водач мята разнообразни предмети през прозореца на кабината, като не просто ги мятал, а замервал с тях пътуващата паралелно на камиона кола.



На една от отбивките в Корицин пътни служители на реда забелязали описания камион, при тях бил спрял и пострадалият с БМВ-то. Той разказал, че си пътувал по една от улиците в Бялисток когато видял, че каращият след него камион минава в дясното платно и тръгнал да го изпреварва отдясно. Щом лекият и товарният автомобил се изравнили, водачът на „ Рено “-то почнал да хвърля по БМВ-то най-различни предмети, в т. ч. и бутилка.

Униформените открили, че причинителят е 34-годишен жител на България, който не съумял да изясни пред тях държанието си. В резултат на дейностите му били нанесени вреди по леката кола – строшен челен прозорец, развалени били предната дясна врата и десният фар. Стойността на вредите е ок. 15 хиляди злоти, което по сегашен курс прави ок. 6400 лв.. Българският водач е арестуван в полицейския арест и следва да му бъде повдигнато обвиняване за разваляне на непознато имущество, заяви представителят на Подласката полиция.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР