34-годишен дупничанин са задържали в края на миналата седмица полицаи

...
34-годишен дупничанин са задържали в края на миналата седмица полицаи
Коментари Харесай

ОД на МВР Кюстендил съобщи: Дрога, арести, пияни шофьори и още...

34-годишен дупничанин са задържали в края на предходната седмица служители на реда от районно управление (на МВР) Дупница за владеене на наркотично вещество. При осъществена инспекция служителите на реда разкрили у него опаковка със суха листна маса, която при направения тест е реагирала на канабис. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.

2 бързи полицейски производства са формирани в районно управление (на МВР) Дупница в края на предходната седмица за ръководство на МПС след приложимост на алкохол и наркотични субстанции.22-годишен лидер на БМВ е управлявал след приложимост на наркотично вещество, инспекцията е осъществена в Сапарева баня с техническо средство; 27-годишен лидер на л.а. „ Фолксваген “ е управлявал с 1.29 промила алкохол в издишания въздух, пробата е изработен с техническо средство, лидерът е отказал да му бъде взета кръв за разбор. За случаите е известен дежурен прокурор.Водачите са арестувани с полицейска заповед.

44-годишен дупничанин е арестуван с полицейска заповед в края на предходната седмица за отправена опасност за ликвидиране към негов прочут.Задържаният е прочут на полицията с голям брой незаконни прояви. По случая е формирано досъдебна произвеждане в районно управление (на МВР) Дупница, известен е дежурен прокурор.

Досъдебно произвеждане за разваляне на непозната благосъстоятелност е формирано в районно управление (на МВР) Бобов дол през вчерашния ден. Собственик на л.а. „ Опел “ е декларирал, че са счупени чистачки, странично огледало на автомобила му и е спукана задна гума.

В районно управление (на МВР) Дупница е декларирана кражба на видеокамери, които са били инсталирани на къща в с. Тополница. Извършен е оглед от дежурна полицейска група, формирано е разследване по случая.

В районно управление (на МВР) Кюстендил е декларирана кражба на тв приемник, косачка, храсторез и алуминиева стълба от къща в с. Цървеняно. Досъдебно произвеждане е формирано по случая.

3 пожара са гасили екипи на районнните служби ПБЗН в края на предходната седмица, единият е нанесъл вреди. Причинен е заради техническа нередовност на апарат в апартамент в Дупница. Унищожени са сушилня за облекла, пералня, бойлер. Пожарът е угасен от 2 екипа на РСПБЗН – Дупница, избавено е жилището, няма потърпевши хора.

Екипи на РСПБЗН са оказали помощ и на ЦСМП за обслужване на па пациантка, избавено е паднало в шахта куче в с. Невестино.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР