34 години след падането на комунизма в България и настъпването

...
34 години след падането на комунизма в България и настъпването
Коментари Харесай

Цензурираха главният прокурор! Национална телевизия отказа предварително уговорено интервю с Иван Гешев

34 години след рухването на комунизма в България и настъпването на демокрацията национална телевизия цензурира основният прокурор на Република България, научи Breaking.bg. Предварително уговорено изявление по въпросната телевизия с Иван Гешев за петък вечер е било отказано в последния миг с претекста, че тематиката, по която е трябвало да приказва, не била хубава.

А тематиката е разкритията на прокуратурата, спецслужбите, Национална следствена служба и полицията за скрит план против страната, проведен от подземния необут Красимир Каменов-Къро за събаряне на основния прокурор и елиминиране на шефа на отдел „ Убийства “ в Националната полиция Михаил Наумов. В публикуваните от прокуратурата записи от флашки Къро назовава „ смяната “ мои хора, изяснява, че има безграничен запас, обезпечен от Цецо от Белград, за събаряне на Гешев и 400 000 евро за главата на Наумов.

Според неофициална информация скритите кукловоди в националните малките екрани, които обслужват ПП-ДБ,са спуснали окръжно Гешев да не бъде канен в ефир. Това е вендетата за осветяването на схемите за скрит план в страната и изплуването на имена като Кокорчо в записите. Главният прокурор не бе открит за коментар.

В изявление за БГНЕС основният прокурор разяснява изявите по тематиката на формалния вътрешен министър Демерджиев, който изясни, че няма „ да взе участие в този филм “. Филмът може да се трансформира в сериал, разяснява Гешев.

Според осведомени с следствието на скандалните записи те са много по-дълги и значителни от пуснатите в общественото пространство. Информацията е спестена в полза на следствието.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР