33 млн. лв. сме издействали с Асен Василев, Кирил Петков

...
33 млн. лв. сме издействали с Асен Василев, Кирил Петков
Коментари Харесай

Борисов след промени в Конституцията: Затова се търпим в некоалицията и затова президентът говори толкова злобно

33 млн. лева сме издействали с Асен Василев, Кирил Петков и Христо Иванов за стадион Христо Ботев в Пловдив. Това сподели водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който инспектира ремонта на стадиона дружно с кмета Костадин Димитров. 

" Искам да благопожелавам на почитателите на “Ботев ” Пловдив и на техните футболисти. Ако отново е необхдоимо имаме ангажимента с финансовия министър да се приключи до дъно. Поетите обещания ги има в бюджета и към този момент са преяведени по сметката на община Пловдив. Ако президентът Радев за две години беше направил една хилядна от това, което вършим – през днешния ден страната щеше да бъде напълно друга ", добави Борисов. По думите му за община Пловдив за заложени 9 плана на стойност 111 млн. лева, както и още 35 млн. лева за околовръсния път. 

Относно изявлението на президента Радев, че ще сезира Конституционния съд поради измененията в Конститцията, Борисов отговори: Това е негово право. " По пътя към Пловдив приказвах с Кирил Петков и Христо Иванов. Ей по тази причина се поносим в некоалицията и президентът Радев толкоз злобно приказва сутринта ", означи Борисов. 

По тематиката Шенген, Борисов съобщи: Нидерландия извърши уговорката си. Дадоха голям късмет на България. Може би това решение е разтревожило президента Радев. Искам да го поздравя, тъй като разбра какъв брой е значимо да подпише таксите за газа. Не се разбираме в тази сглобка, само че променихме Конституцията, Радев го назова обезчестяване, само че без тези промени нямаше да ни пуснат в Шенген. Трябва да приемем резултатите с наслада, тъй като сме доста стъпки напред. 

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР