33-годишният хасковлия Милен Райчев, който беше задържан за убийството на

...
33-годишният хасковлия Милен Райчев, който беше задържан за убийството на
Коментари Харесай

Закопчаният за разстрела на бизнесмен в Атина хасковлия го загази здраво

33-годишният хасковлия Милен Райчев, който беше арестуван за убийството на гръцко-австралийския предприемач, е карал колата с действителния стрелец. Това стана ясно през днешния ден по време на разглеждане на мярката му за неотклонение в Хасковския областен съд, написа haskovo.net.

Показното ликвидиране е осъществено на 31 октомври 2019 година. Тогава 46-годишният мъж е показно разстрелян в колата си в Атина. Месеци по-късно, през април 2019 година в Гърция е бил задържан Серафим Райчев, а брат му Милен Райчев е бил разгласен за търсене с европейска заповед за арест и едвам в петък предходната седмица е бил задържам в дома на родителите си на бул. "Стефан Стамболов " в Хасково.



По време на мярката за неотклонение, прокурорът по делото Николай Гугушев пледира Райчев да бъде оставен за непрекъснато в ареста, което бе почетено от арбитър Георги Гочев. Решението предстои на обжалване пред Пловдивския апелативен съд.

Защитникът на Милен - юрист Венко Челебиев съобщи, че няма да апелират мярката и ще чакат делото всъщност за екстрадиция на клиента му в Гърция. "По-добре да престъпим към същинското разглеждане на процедурата и да му защитим правата като български жител ", съобщи юристът.

От своя страна Милен отхвърли да е взел участие в убийството и изиска да му покажат видеозаписи или фотоси, доказващи, че е бил на мястото на престъплението.

За закононарушението гръцкото законодателство планува пожизнен затвор.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР