33-годишен от Троян е задържан за побой и нападение над

...
33-годишен от Троян е задържан за побой и нападение над
Коментари Харесай

33-годишен от Троян е задържан за побой и нападение над двама мъже

33-годишен от Троян е арестуван за побой и нахлуване над двама мъже.

По първична информация, срещата сред мъжете на 21 януари към 18.00 часа в покрайнините на град Троян е била инцидентна и след приложимост на доста количество алкохол.

Между 33-годишния и двамата мъже на 25 и 22 години е зародил вербален спор, прераснал в сборичкване, при което 33-годишният е нанесъл порезна рана на 25-годишния си конкурент и е пробол в гърба 22-годишния мъж. Двамата потърпевши мъже са откарани за обзор в болница, като единият е прегледан и освободен за домашно лекуване, а по-младият е оставен за лекуване, с заплаха за живота. От мястото на случая са конфискувани голям брой материални доказателства, за които следва да бъдат назначени експертизи.

Въз основа на събраните доказателства 33-годишният мъж е разпитан пред длъжностен бранител и притеглен в качеството му на обвинен за осъществено закононарушение по чл.131а пр.2, връзка с чл.129 ал.1, връзка ал.2, връзка с чл.29 ал.1 писмен знак " а " и " б " от Наказателен кодекс.

Мъжът е задържан  за период от 72ч. с разпореждане на прокурор от районна прокуратура - Ловеч, Търговско отделение - Троян и наведен в Следствен арест - град Ловеч, като прокуратурата ще внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “. Разследването продължава под управлението на Районна прокуратура – Ловеч.

32-годишен от с.Борима е арестуван за период до 24 часа в районно управление (на МВР) Троян, откакто на 21 януари в жилище населявано от лицето, служители на реда са разкрили и иззели наркотични субстанции – метамфетамин, с бруто тегло 13.36 грама. По случая е формирано досъдебно произвеждане и работата не престават чиновниците на районно управление (на МВР) Троян.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР