Убиецът на 57-годишния Кънчо от Новачене е арестуван в София,

...
Убиецът на 57-годишния Кънчо от Новачене е арестуван в София,
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Арестуваха убиеца на Кънчо от Новачене, в двора му било пълно с кости

Убиецът на 57-годишния Кънчо от Новачене е задържан в София, където живее, научи Lupa.bg от поданици на селото. В двора на къщата му в Новачене са открити кости, които се допуска, че са на жертвата му. Тепърва ще се прави ДНК разбор, с цел да се откри чии са.

Вероятно трупът на Кънчо е бил опърлен, защото криминалистите са намерили в къщата на задържания мъж разпален килим.

„ Костите са били открити в тревата в парцела му. Говори се, че имало още остатъци в местността Чуклата. Ръце и крайници обаче до момента не са открити, по тази причина не може на 100 % да се каже, че са на Кънчо. Ние допускаме, че костите са негови, защото не бяхме го виждали от няколко дни “, описаха пред медията ни съселяни на мъжа.

По думите им, Кънчо е тънел в бедност. „ Това, в което живееше, не можеше да се назова къща. Нямаше прозорци, а вътре - нечистотия. Къщата на хипотетичния му палач беше малко по-стегната. Двамата се познаваха и се виждаха. Вероятно за нещо са се скарали и се е стигнало до ликвидиране “, описаха хора от Новачене.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че през вчерашния ден за общодържавно търсене е разгласен 57-годишен мъж от село Новачене, за който било декларирано, че е в неопределеност от няколко дни.

От държавното обвиняване оповестиха, че се работи по версия за осъществено ликвидиране. Намерени са кости, които са конфискувани и предадени за експертиза, която би трябвало да посочи дали са човешки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР