32-годишният Зак Суоуп от Карлисъл, Пенсилвания направи световен рекорд на

...
32-годишният Зак Суоуп от Карлисъл, Пенсилвания направи световен рекорд на
Коментари Харесай

Американец изгледа 777 филма за една година

32-годишният Зак Суоуп от Карлисъл, Пенсилвания направи международен връх на Гинес, като отиде на кино 777 пъти за интервал от една година.
Прочетете още
Маратонът стартира през юли 2022г. с прожекция на Миньоните: Възходът на Гру през юли 2022 година и приключи рекордния си опит с новата част от Индиана Джоунс година по-късно след старта прожекциите.

Той счупи върха от 2018-та година на французина Винсент Крон, който изгледа 715 кино лентата. 

Американецът счупи с над 60 кино лентата предния връх. 

Суоуп разкри и какъв брой му е коствало всичко. Той е имал абонамент за локалното кино Regal Cinemas. Абонаментът Regal Unlimited Membership му разрешава безкрайно посещаване на кино за едвам $22 на месец.

Служителите на киносалона са следили Суоуп и са били нещо като съдии на върха му. Той не е ходил до тоателната по време на прожекция и не е имал право да яде и пие. Това е било заложено в разпоредбите избрани от Гинес за Световния връх. Също по този начин наложителното изискване за върха е било всичките филми да бъдат изгледани в кино. 

Ката киноманът не е изпуснал нито секунда от 777-те кино лентата, които е изгледал.

Той споделя, че е гледал по три кино лентата след работа в делничните дни и доста повече са били прожекциите през уикенда, когато е гледал най-вече филми. 

Тъй като киното не разполага с нови заглавия непрекъснато той е гледал филми по няколко пъти, а върхът е Котаракът в чизми: Последното предпочитание с 47 гледания.

Любимият му филм на годината беше Across the Spider-Verse, а минимум обичаният му беше The Devil Conspiracy.

Той сподели, че опитът за връх е ориентиран към повишение на осведомеността за проблемите на психологичното здраве. Regal Cinemas отпразнува триумфа му с подаяние от $7777,77 на Американската федерация за предварителна защита на самоубийствата.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР