32-годишният рапър Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила, ходи на

...
32-годишният рапър Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила, ходи на
Коментари Харесай

100 Кила тръгна на училище, мечтае и за висше в Германия

32-годишният рапър Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила, върви на вечерно учебно заведение в столицата и интензивно взима изпитите си, написа обстоятелства.бг. Подготвя се съществено за шестте образователни модула, които му предстоят през февруари 2018 година

Преди това е учил в Професионална гимназия по електротехника и строителство в Търговище и приключва 8 клас. След това сменил 12 учебни заведения до Х клас, само че през това време работел, с цел да помогне в издръжката на фамилията си.

„ Точно в този момент, мисля, че би трябвало да завърша учебно заведение. То по никакъв метод не може да ми донесе плюсове в професионално отношение, само че ми носи персонално задоволство. Винаги има време да се образоваш, да завършиш. Имам упоритост да завърша освен приблизително, само че след това и висше обучение - желая да изучавам за продуцент в чужбина “, споделя той и признава, че някои от уроците не са по никакъв начин лесни, само че пък сложното се компенсира с доста предпочитание.

Сега ще бъда в Х клас във вечерна гимназия в София. „ Задочна форма съм, взимам единствено изпитите. Например по български език и литература чета от Сервантес до Яворов. Уча и немски език, тъй като бъдещите ми проекти са свързани с образование в Германия “, разкрива рапърът.

тагове 100 кила учебно заведение обучение рапър
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР