32-годишният банскалия Атанас Слаев заедно със съдружника му от Пловдив

...
32-годишният банскалия Атанас Слаев заедно със съдружника му от Пловдив
Коментари Харесай

Бизнесмен, осъден за подкуп от 10 лв., с ново начинание в Белица

32-годишният банскалия Атанас Слаев дружно със съдружника му от Пловдив Атанас Димитров записаха компания с 2 лева уставен капитал и с нея ще вършат индустриално дружество в Белица. Фирма „ Вас Лифт “ ООД ще гради на личен терен в местността Гарата единственото в региона дружество за произвеждане на риба.

Предвижда се в него да се преработва до 300 тона пъстърва годишно, което е близо 1 звук дневно, като се махнат празниците. Част от рибата ще идва от личния рибарник на двамата предприемачи, а друга част – от прилежащи рибни стопанства, написа " Струма ".

Любопитна е концепцията на двамата Атанасовци, обвързвана с отпадъците от почистването на рибата. В предприятието ще бъдат инсталирани хладилни камери, в които при температура – 4 градуса ще се съхраняват до 800 кг боклуци дневно. Оттам в особено оборудване с потенциал 150 кг/час боклуците ще бъдат преработвани и продавани на други предприятия като съставка за храна на животни.

Името на Атанас Слаев се появи в общественото пространство след опита муминалата зима да подкупи с общо 10 лева двама жандармеристи, командировани в Банско да наблюдават за реда. Колата на Слаев била спряна за инспекция, карал негов другар, а подпийналият притежател на автомобила предложил на проверяващите да им даде десетачка да се почерпят, вместо да им търсят документи. Жандармеристите обаче се оказали несговорчиви и подали тъжба против Слаев, той бе наказан на 6 месеца условно и 1000 лева глоба
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР