32-годишния Иван Ангелов, който на 27-ми ноември бе намушкан с

...
32-годишния Иван Ангелов, който на 27-ми ноември бе намушкан с
Коментари Харесай

Почина мъжът, който бе намушкан от строителния бизнесмен-рецидивист

32-годишния Иван Ангелов, който на 27-ми ноември бе намушкан с нощ в центъра на Бургас от " оправдания " Пламен Русев умря в болничното заведение, съобщи кореспондентът на БГНЕС от Бургас.

В продължение на 10 дни лекарите се бориха за живота на Ангелов, който изпадна в кома след ужасяващото нахлуване. От ударите с ножа на Иван Ангелов му бяха нанесени извънредно съществени провали на неговия бял дроб, аортата на белия дроб и черния дроб.

Пламен Русев е притежател и шеф на строителната компания " Ноубъл Хаус " ООД. През последните 15 години против него има голям брой следствия по най-различни обвинявания. Прокурорът по делото Христо Колев призна, че той е " оправдан по право ". От документите на проверяващите излиза наяве, че част от следствията са прекъснати, тъй като пострадалите са отдръпнали обвиняванията си. В момента Пламен Русев е упрекнат за нахлуване с нож, а Бургаският областен съд му наложи мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Обвинението против Пламен Русев е за опит за ликвидиране по член 115 по отношение на член 118 от Наказателния кодекс, за който се планува наказване от 10 до 20 години отнемане от независимост, разясни прокурор Христо Колев.

В момента има следствие и против други две лица за които, би трябвало да се обясни каква е тяхната съпричастност към тежкото закононарушение. С оглед на продължаващото следствие прокурор Колев се въздържа от коментар дали и те също са престъпно проявени. От обвиняването потвърдиха, че Русев има присъединяване в няколко компании, които се занимават със строителство. Една от тях е компанията " Ноубъл Хаус " ООД, която в последния интервал от време е разраснала строителната си активност в София и строи в съвсем всички столични квартали. От обвиняването подчертаха, че инспекцията се отнася и за всички свързани компании с лицата Пламен Русев и Ж.Л.Желев, който също е разследван от полицията и прокуратурата още през септември 2009 година. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР