32-годишната Кристина е майката, която закла двете си деца на

...
32-годишната Кристина е майката, която закла двете си деца на
Коментари Харесай

Ревност и борба за родителски права преди жестокото убийство на децата в Сандански

32-годишната Кристина е майката, която закла двете си деца на 3 и 5 години. Младата жена отмъстила на брачна половинка си, след фамилни кавги. Кървавото закононарушение е осъществено в фамилното жилище, а ударите по децата са нанесени с кухненски нож, заяви struma.com.

Кристина била сама с децата, а след следващият скандал мъжът ѝ Георги, който е горски чиновник, излязъл. В положение на мощен афект Кристина сграбчила ножа и заклала децата си. Едното дете е на 5 години, а другото тригодишно. Майката е арестувана в полицията, родителите ѝ също са там.

Нормално семейство, което преди няколко месеца стартира да минава през пъкъла. Така близки и другари на Кристина Дунчева и Георги Трайков разказват връзката им.

Трагедията с двете дребни дечица, убити от майка им в Сандански, с цел да си отмъсти на техния татко, потресе освен града, където са живели, само че и цяла България, написа Блиц.

" Луди хора, съдиха се за издръжки, на кой ще са децата и в този момент какво две почтени душици в гроба, нещастието е огромна ", разяснява във Facebook тяхна близка.

Тя споделя, че битката сред Георги и Кристина била в действителност яростна. След като станало ясно, че се развеждат, той декларирал, че ще вземе правата над децата им, а като причина изтъкнал депресията, през която тя прекосявала от известно време.

Друга тяхна позната разкрива, че Кристина се чувствала неудовлетворена от това, че е станала безработна. Кризата настъпила малко преди пандемията с ковид у нас и тя си стояла непрекъснато у дома.

Младата жена желала да се развива, само че нямала никакви благоприятни условия, най-после се устроила с предложение от Бюрото по труда за касиерка в образователно заведение.

Самият Георги е бил извънредно завързан към децата си. На профила му във Facebook се вижда, че съвсем всяка негова втора обява е обвързвана с тях.

На 8 ноември - преди няколко дни, той демонстрира и фотография отпреди четири години, когато е било кръщенето на сина му.

Сред малцината, пробвали да защитят по някакъв метод Кристина във Facebook, са хора, които настояват, че една от аргументите за разрива сред двамата била ревнивост от страна на младата жена, която подозирала, че Георги ѝ изневерява. Това още повече задълбочило депресията ѝ.

Източници от полицията в Благоевград разкриха, че сега психолози вземат участие в разпита на майката, умъртвила дечицата си. Очаква се те да бъдат съветвани и от екип от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи.

В България до момента е имало няколко случая, в които родител протяга ръка над децата си, само че множеството от тях са на убийци татковци, които постоянно протягат ръка и на живота си, откакто извършат ужасяващото закононарушение.

В случая с Кристина прави усещане, че тя не е направила сходен опит, занапред ще се открива дали е осъзнавала какво прави.

Друга забавна детайлност се набива на очи от профила на самата Кристина във Facebook. От изявленията ѝ излиза наяве, че е била вярваща и се е интересувала и от източни практики, нещо, което опонира на каквото и да е принуждение.

След като стана ясно, че точно тя е майката, умъртвила децата си, изявленията ѝ са цялостни с гневни мнения, главно от дами, които пишат, че тя би трябвало да бъде осъдена по изключително нечовечен метод и да получи доживотна присъда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР