32-годишната жителка на канадския град Ниагара Фолс в провинция Онтарио,

...
32-годишната жителка на канадския град Ниагара Фолс в провинция Онтарио,
Коментари Харесай

Канадка похарчи 4000 долара за мебели на котките си

32-годишната жителка на канадския град Ниагара Фолс в провинция Онтарио, похарчи над 4000 канадски $ за мебели за своите котки , заяви Talker.

Амбър Шрам инсталира стени за катерене, люлки, въжен мост, растения и други в и към къщата. В непосредственост до постройката има огромна клетка, която разрешава на нейния 6-годишен бенгалски котарак Джейк и 2-годишната бенгалска котка Джуно да излизат безвредно на открито.

Според Шрам всичко стартира с пазаруването на няколко продукти за котките, само че след няколко години те имат лично пространство , цялостно с разнообразни неща. „ Имаше няколко продукти, които не харесваха в действителност, тъй че ги продадох и потърсих това, което харесват. На всеки няколко месеца закупувам нещо ново за котките, тъй че през последните няколко години стаите им в действителност се трансфораха в нещо особено “, споделя австралиецът.

Шрам сподели, че Джейк обичал да бяга от у дома и да се разхожда по улиците, само че в този момент му харесва да диша чист въздух, когато е в просторната си клетка. Жената, която приказва за живота си в обществените мрежи, неведнъж се сблъсква с наказание от страна на потребителите. Мнозина я упрекнаха, че държи домашни любимци заключени. Домакинята обаче не обръща внимание на рецензиите и твърди, че е конфигурирала клетката за сигурността на котките.

„ Винаги ще срещам хора с разнообразни възгледи. Много е рисково да оставяте домашни котки да се разхождат по улиците без контрол. Без значение къде живеете. Освен това котките могат да ловят птици и да понижат популацията им “, отбелязва тя.

По-рано беше обявено за бразилската моделка модел Джу Исен Йонас , която похарчил 8800 паунда за кучето си Франсиско. Жената твърди, че в никакъв случай не пести, когато става въпрос за храна и облекла за кучето.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР