32-годишен пловдивчанин ще отговаря пред съдебните власти на Великобритания по

...
32-годишен пловдивчанин ще отговаря пред съдебните власти на Великобритания по
Коментари Харесай

32-годишен пловдивчанин източил 38,5 млн. паунда от социалната система на Великобритания

32-годишен пловдивчанин ще дава отговор пред правосъдните управляващи на Англия по обвиняване, че е източил крупните 38, 5 млн. паунда от обществената система на Обединеното кралство.

За него има издадена заповед за задържане от съда в Лийдс, а през днешния ден пловдивските окръжни магистрати му постановиха домакински арест, защото трябвало да се грижи за болния си брат.

Гюнеш Али е разследван за 4 закононарушения във Англия, едно от които е за „заговор за претендиране на подправено посланичество за добиване на полза“. Той ще дава отговор и за „притежаване на предмети, които да бъдат употребявани за осъществяване на измама“, както и за „вещи, добити посредством незаконна дейност“ и „пране на пари“. За тези действия се планува наказване отнемане от независимост от 5 до 14 година

Според прокурора Галин Гавраилов пловдивчанинът е източил крупната сума от над 38 млн. паунда.

Самият обвинен изясни, че 12 години е бил във Англия, като първоначално е работил в строителството. Когато е отпътувал, е бил 20-годишен. После си направил офис на основната улица в Лондон и помагал на наши гурбетчии да си уреждат документите със обществените служби на Обединеното кралство.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР