32-годишен мъж от шуменското село Салманово призна вината си, че

...
32-годишен мъж от шуменското село Салманово призна вината си, че
Коментари Харесай

Наказаха дребен производител на марихуана

32-годишен мъж от шуменското село Салманово призна виновността си, че е засял и отглеждал канабис на територията на локална кооперация. Грижел се за насажденията и до момента в който един ден отивал да ги полее с нерегистриран мотопед, привлякъл погледите на служители на реда, които работели в дребните обитаеми места по противопоставяне на битовата престъпност. Те го последвали и мотористът Й.Т., без да желае, ги отвел до терена с марихуаната.

Дребното му фермерско клатушкане било разкрито на 4 август предходната година, а в този момент е осъден. Районният съд в Шумен е одобрил условно наказване от 9 месеца отнемане от независимост при 3-годишен изпитателен период.

След като служителите на реда спряли мъжа с нерегистриран мотопед се оказало, че той го кара и под въздействието на опиати - кокаин и канабис. Намерено било и мястото с канабиса. Освен това били открити и конфискувани малко повече от 96 грама марихуана на стойност 576 лева Осъденият дължи 807 лева деловодни разходи и наказването му е дефинитивно.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР