31-годишният Васил Василев бе участник в Игри на волята 5.

...
31-годишният Васил Василев бе участник в Игри на волята 5.
Коментари Харесай

Васил от Игри на волята: Марто го разнасяха като куцо пиле домат

31-годишният Васил Василев бе участник в Игри на волята 5.

Работи като експерт по вътрешен надзор. Определя се като авантюрист, който обича рискови спортове и прекарвания. Тренирал е плуване и има две републикански трофеи по кикбокс. Състезател е по триатлон.

Влезе в “Игри на волята ” с брат си Момчил.

Първо беше част от Изгубени, само че завоюва първата борба за влизане и влезе при Старейшините, където го очакваше брат му.

Отпадна след елиминационна борба, само че не пропусна да отговори на няколко неуместни въпроса, свързани с присъединяване му в едноименното риалити:

ВАСИЛ: Здравейте, аз съм Васил от 5-и сезон на Игри на волята и в този момент ще ви отговоря на 5 неуместни въпроса.

ВЪПРОС: Кой беше най-слабият състезател в сезон 5 на Игри на волята?

ОТГОВОР: Най-слабият състезател в 5-и сезон на Игри на волята съгласно мен е Марто, тъй като го разнасяха като куцо пиле домат на “мелницата на Херкулес ”.

ВЪПРОС: Кой е най-големият клеветник от племето на Старейшините?

ОТГОВОР: Най-голям клеветник в племето на Старейшините... Тук имаме почтена борба сред двамата вожда в двата лагера и ще поделя първото място сред Марто и Вили.

ВЪПРОС: Кой е най-секси участникът от 5-и сезон на Игри на волята?

ОТГОВОР: Със сигурност най-секси участникът от сезон 5 на Игри на волята е от племето на Старейшините, тъй като Гладиаторите ни нарекоха... моделчета. Така че ще да е някой от нас, може би Благо.

ВЪПРОС: Ходил ли си без долни дрехи на борба?

ОТГОВОР: Аз прекарах с един чифт долни дрехи и един чифт чорапи през по-голямата част от престоя си в Игрите и се е случвало то да е мокро и да нямам опция да го нося.

ВЪПРОС: Мастурбирал ли си по време на предаването?

ОТГОВОР: След толкоз апетит равнищата на тестостерон в организма ми бяха извънредно ниски, тъй че не ми се е налагало да мастурбирам по време на Игрите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР