31-годишна жена е в критично състояние, след като колата, която

...
31-годишна жена е в критично състояние, след като колата, която
Коментари Харесай

Локомотив помете кола на жп прелез, млада жена е в критично състояние

31-годишна жена е в сериозно положение, откакто колата, която е карала е била блъсната от директно преминаващ локомотив. Лекарите се борят за живота й.

Инцидентът е станал тази заран малко преди 7.00 часа на жп прелез край пловдивското село Скутаре. В автомобила е пътувала и майката на потърпевшата. Тя също е откарана в болница, само че не е в тежко положение.

Водачката на автомобила е подхванала прекосяване през прелеза при спусната преграда. Локомотивът, който е на частния транспортьор " Булмаркет ", се е движил с към 60 километра в час, неведнъж е подал звуков и светлинен сигнал, само че все пак младата жена е подхванала тази маневра. След удара автомобилът е изхвърлен на към 30 метра, наложило се е да пристигна техника, която да разреже колата, с цел да извади лидерката на автомобила.

 Снимща: Скрийншот от Plovdiv24

Сигнализацията в региона на селото работи и машинистът не е имал съображение да понижава или стопира. Разрешената междугарова скорост в този сектор е 100 км/ч., разяснява Гошо Къчков от НКЖИ - Пловдив пред Рlovdiv24.bg.

Произшествието е станало на място, на което има автоматизирано прелезно устройство с полубариери. Недобросъвестни водачи обаче постоянно ги заобикалят, както е станало и в днешния случай.

Движението беше затворено за към 2 часа, само че към този момент е пуснато. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР