300 лв. глоба присъди Софийският районен съд на Мис България

...
300 лв. глоба присъди Софийският районен съд на Мис България
Коментари Харесай

За скандала и хвърлените яйца по комшиите, Клаканджиева отнесе 300 лева глоба

300 лева санкция присъди Софийският областен съд на Мис България 1995 Евгения Калканджиева за това, че хвърли три яйца по съседите си в навечерието на Гергьовден, разбра HotArena.

Това е златната среда за наказванията по Указа за дребното безчинство, защото по закон е 15 дни арест, общественополезен труд или от 100 до 300 лева санкция. След информация, че е управител на фешън организация „ Визаж “ арбитър Танка Цончева взе поради, че подсъдимата може да си заплати санкцията я вписа в решението.

Заседанието през вчерашния ден продължи към час, а самата фешън шефка бе сюрпризирана от журналистическото наличие в съда. Затова след влизането си в постройката тя се отби до тоалетната, с цел да пооправи външния си тип за пред камерите.

Първи бе разпитан служителят на реда, който е дошъл на място в кооперацията на Калканджиева сигнала от съседите. Той описа какво е видял въпросната нощ, като беше безапелационен, че не е имало пердах сред тях и Жени.

Когато пристигна нейният ред да бъде разпитана Евгения стартира с опрощение за „ тая тъпота, която ни се случи “. Тя показа, че  във въпросната нощ е била сама със сина си в дома им, а брачният партньор й Стефан Манов - Тачо отсъствал. Разказа историята каквато  всички ние я видяхме от клипчетата публикувани в интернет. Накрая показа, че доста се опасява комшиите да не й  направят някаква магия или да я урочасат.

Съдът взе поради извинението и това смекчи виновността й. Чистото правосъдно минало също способства за минимална присъда написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР