30-секунден трик, който ще ви помогне бързо да се успокоите Дребните

...
30-секунден трик, който ще ви помогне бързо да се успокоите
Дребните
Коментари Харесай

30-секунден трик, който ще ви помогне бързо да се успокоите

30-секунден трик, който ще ви помогне бързо да се успокоите

Дребните неща могат да ви изкарат от надзор, изключително в случай че сте имали сложен ден и дълъг стресов интервал.

Занимавайте се с някакво занимание или нещо друго, с цел да не попаднете в обстановка, в която ще навредите на тези, които обичате, или на някой различен, който се намира към вас.

Много двойки влизат в спорове и разногласия нормално за тривиални дреболии, които в някои обстановки могат да се трансфорат в огромен проблем. Ако можете да спрете за миг и да помислите за тези проблеми умерено, ще осъзнаете, че краят на света не е пристигнал.

За тази цел специалистите по връзки разкриха елементарен 30-секунден трик, който всички двойки би трябвало да употребяват, с цел да избегнат спомагателни проблеми.

Този способ се прави в три стъпки, а предвид на това, че са нужни единствено 30 секунди от живота ви за използване на практиката, би било тъпо да не го изпробвате идващия път, когато сте на ръба да избухнете към колегата си.

Първо, преди всяка реакция, преди да кажете, каквото и да било и преди да вземете решение, преди да реагирате – надълбоко вдишайте.

Второ, анализирайте възприятията си. Помислете за това по какъв начин се чувствате – тъжни, ядосани, разочаровани. Когато постигнете баланс, ще се успокоите и ще се почувствате по-добре, тогава е време да поговорите с колегата си.

Трето, задайте си следните въпроси:

1. Какво ще получа, в случай че отвръщам прекомерно?

2. Какво мога да науча от тази обстановка?

3. За какво съм благодарен/благодарна?

Ако повтаряте тези стъпки всякога, когато се намирате в стресова обстановка, те ще станат ваш табиет и по този метод можете да спасите брака или връзката си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР