30 лунен денТова лунно денонощие не се случва всеки месец

...
30 лунен денТова лунно денонощие не се случва всеки месец
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 7 ноември 2018 година

30 лунен ден

Това лунно денонощие не се случва всеки месец и безусловно би трябвало да се употребява. Това е ден за равносметки, ден за помилван и обич, време за велика мярка и цялостна естетика. Хармоничен ден, когато на земята още веднъж тържествуват светлината, положителното и любовта.

Препоръчително е, всеки, деликатно да проучва пътя си и да се опита да смъкна своите грехове. Трябва да се пречисти, да се обнови за нов живот – да измие всичко остаряло, да се откаже от всичко излишно, привнесено, да елементарни на всички и да обитава в мир и единодушие със света.

Ден за приемане на духовна инициация и прекосяване на различен кръг от развиването. Благодарете на отиващия си месец за уроците и откритията, които ви е донесъл. И с чисто сърце се пригответе да влезете в новия лунен месец. Особено значимо е да се обобщават нещата, в случай че следва лунно затъмнение.

В този ден следва да се приключи всичко, подхванато в този лунен месец, да се подхващат нови неща не си коства, даже е рано да се строят проекти – почакайте до първия лунен ден. Отхвърлете суетата, всичко ненужно – радвайте се на живота, съзерцавайте, учете се на хубост, подарявайте на хората наслада, връщайте задълженията, проявявайки благосклонност. Добре е да пречистите дома си, внасяйки талисмани (подкова).

Препоръчва се да работите с камъни.

Сънищата през това денонощие са правдиви и оракулски. Чрез тях можем да разберем какви неточности сме допускали в течение на месеца.

Новолуние в 18:03 часа, в знака на Скорпион

В астрологията този знак се свързва с промяна, по тази причина и можем да чакаме, че това Новолуние ще даде опция за смяна, както на вътрешно, по този начин и на външно ниво. За Скорпионите ще има изключително огромно значение, а също по този начин и за противоположния зодиакален знак – Телец.

Подредбата на звездите ни подсказва, че би трябвало да преосмислим личната си ценностна система. Ще имаме шанса да превърнем фантазиите си в действителност. Много благоприятни условия и положителни вести могат да чакат съвсем всички, само че най-много представителите на водните знаци: Рак, Скорпион и Риби.

В любовта, Новолунието може да ни донесе прояви на ревнивост и мощен блян за превъзходство над обичания човек. Стремежът на Скорпиона към трупане на материално благосъстояние е прочут на всички, в този момент е допустимо да се появи предпочитание да се откри надзор над колегата чрез някакъв финансов напън. Желателно е да се откри баланс сред материалното и духовното, тъй като материализма, като самоцел, не носи наслада.

Уязвими са половите органи, допустимо е обострянето на хемороиди и на запек.

Да не се вършат интервенции на дебело черво и полови органи, в случай че не е неотложно.

Да не се вършат операции на бенки и лъчетерапия.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР