30-ия рожден ден поставя една нова фаза в живота на

...
30-ия рожден ден поставя една нова фаза в живота на
Коментари Харесай

Пет продукта, които всяка жена на 30 трябва да притежава

30-ия рожден ден слага една нова фаза в живота на всяка жена. Често тогава всяка една от нас взема решение, че би трябвало да заложи на нова прическа, нови цели, нов жанр на живот.

Преминаването към идващото десетилетие дава идеалната опция да извършите сериозна проверка на вашия режим и на непрестанно изменящите се потребности на кожата ви. Важно е да знаете, че едно от наложителните неща, на които би трябвало да заложите е подобаващата за възрастта козметика, която да поддържа свежестта и блясъка на кожата.

Пробиотиците забавят стареенето на кожата

Шансовете кожата ви да се нуждае от повече хидратация поради късното лягане (дали поради работа или поради парти) сега са огромни, а за задачата ви би трябвало малко помощ, с цел да изглеждате отпочинали и свежи. На помощ ни идва гримьорът Уенди Роу, която споделя петте продукта за хубост, които наложително би трябвало да участват във всеки козметичен несесер на дамите над 30:

Не забравяйте питателните добавки

Роу споделя, че с цел да наподобява една кожа здрава, грижата за нея стартира първо от вътрешната страна. Ето за какво е належащо да приемате хранителни добавки, обогатени с колаген и хиалуронова киселина. “Това е превъзходен вид и нещо, което постоянно предлагам на хората, преди да се насочат към снимачната площадка ”, споделя Роу. За да видите резултатите, добавката би трябвало да е съчетана с подобаваща диета, богата на подхранващи Омега-3 мастни киселини.

 Пет продукта, които всяка жена на 30 би трябвало да има

Използвайте хидратиращ спрей още веднъж и още веднъж

Хидратиращият спрей е от изключителна значимост за хидратацията на кожата през целия ден. Използвайте го даже да сте с грим, защото той усъвършенства текстурата на кожата със съдържащата се флорална вода ии салицилова киселина. “Той придава една нова прохлада на кожата и предотвратява образуването на фини линии от грима през целия ден ”, изяснява Роу. Тя поучава хидратиращият спрей да се пръска във въздуха – вместо непосредствено върху лицето – и да се остави кожата сама да поеме влагата.

Хидратиращи капки за очи

Напрягането на очите през целия ден (особено в случай че работите на компютър) може да накара очите ви да наподобяват зачервени. Ето за какво Роу поучава да се снабдите с хубави капки за очи, които да ги хидратират. “Капките са това, което прави огромната разлика и неотложно отстраняват зачервяването в очите ”, споделя гримьорът.

Контуриращ стик

“Контуриращите палитри и стикове са безусловно наложителни за всекидневието на всяка жена ”, споделя Роу. “Те са подобаващи за всеки на всяка възраст, изключително в случай че желае да преобрази структурата на лицето си. ” Уенди Роу употребява контуриращият стик, с цел да извае скулите, както и да дефинира линията на челюстта и очите.

 Пет продукта, които всяка жена на 30 би трябвало да има

Извивачка за мигли

Искате ли да издигнете миглите си на нови висоти? Помислете за една качествена извивачка за мигли – обичаното средство на Роу, с чиято помощ съумява да сътвори илюзията за по-широки отворени очи. “Ако извиете миглите си преди да приложите някакъв грим, ще установите, че това деяние прави такава голяма разлика, ” споделя тя. Спиралата също оказва помощ при подчертаването на очите и последното подготвяне на миглите.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР