30-годишният световен шампион по футбол - Марио Гьотце, може съвсем

...
30-годишният световен шампион по футбол - Марио Гьотце, може съвсем
Коментари Харесай

Редица клубове влизат в битка за световен шампион с откупна клауза в размер едва на €4 млн.

30-годишният международен първенец по футбол - Марио Гьотце, може напълно скоро да напусне ПСВ Айндховен, откакто на процедура оправдава кариерата си в Ередивизие. Спортният публицист Фабрицио Романо оповестява за интерес от няколко клуба към германеца в последните дни.

Сред заинтригуваните са Айнтрахт Франкфурт, Бенфика и Интер Маями, като всеки един от тях ще би трябвало да заплати сумата от едвам €4 млн., в случай че желае да откупи правата му едностранно от сегашния му клуб. Причината е, че има заложена откупна уговорка в договора на играча, която разрешава това.

Гьотце страдаше от рядка болест, която го караше да линее. Именно това бе и повода той да изгуби внезапно форма в Байерн Мюнхен, а след завръщането си в Борусия Дортмунд започва лекуване, което му оказа помощ, с цел да възвърне здравето си.

Днес плеймейкърът е считан за един от най-хубавите играчи в Нидерландия, като през зимата даже се твърдеше, че може да заиграе в Милан, само че до трансфер по този начин и не се стигна тогава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР