30-годишна омъжена учителка от американския град Маями бе арестувана за

...
30-годишна омъжена учителка от американския град Маями бе арестувана за
Коментари Харесай

Палава учителка се отдаде на орален секс с 15-годишен ученик по класните стаи

30-годишна омъжена учителка от американския град Маями бе задържана за полова връзка с възпитаник под 16 години. Валерия Костадони работела в учебното заведение седем години и била доста известна измежду учениците си – постоянно комуникирала с тях в обществените мрежи и взела участие интензивно в взаимните им начинания, написа The Sun. Младата жена, която била огромен почитател на сагата „ Междузвездни войни”, приключва с отличие Университета „ Джонс Хопкинс” в Балтимор. Омъжва се през 2013 година. Но след няколко години на отличничката й се прищява освен това... И през 2015 години стартира връзка с 15-годишен възпитаник, с който преди този момент комуникирала в обществените мрежи. Връзката им траяла 2 години, преди да бъдат разкрити през октомври предходната година.



Ученикът споделил пред проверяващите, че Валерия го предиздвикала да вършат безчет пъти орален секс в класните стаи. Двамата обичали да мърсуват и в колата на учителката, както и в спалнята на момчето.



Тийнейджърът признал още, че 30-годишната преподавателка не го е насилвала и той постоянно я канел на посетители в дома си.



Валерия Костадони е упрекната в извращаване на малолетен и превишаване на пълномощията си. В момента е в ареста. Определена й е гаранция от 15 000 $.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР