29 млрд. евро е един изключителен успех за премиера Бойко

...
29 млрд. евро е един изключителен успех за премиера Бойко
Коментари Харесай

Сачева: Отровното трио на протеста не предлага никаква промяна или конкретни идеи

 29 милиарда евро е един извънреден триумф за премиера Бойко Борисов. Това съобщи в ефира на Нова телевизия общественият министър Деница Сачева.

Тя съобщи, че всяко една смяна би забавила плановете посредством които тези пари би трябвало да стигнат до хората.

Що се отнася до отровното трио на митинга тя съобщи, че те не оферират никаква смяна или съответни хрумвания. Те злоупотребяват с протестиращите. Когато има митинг - дано да приказваме за съответните претенции. Нека младежите да получат опция да изявят своите претенции и визии. Адвокат Хаджигенов си разреши през вчерашния ден да насочва закани. Аз не се усещам застрашена, знам какво върша и за какво го върша. Правителството на ГЕРБ е едно от най-диалогичните. Премиерът дори е свръх-диалогичен и постоянно е упорствал да се срещаме с хората и да чуваме проблемите им. Ако има младежи, които имат съответни тези визии и хрумвания, то ние нямаме проблем да се срещаме и да беседваме с тях.

" Не съм схванала какви са тези ясни претенции на протестиращите. Говори си за една оставка, пътят е да се търси по какъв начин да живеем дружно, а не в подстрекаването на насилието и на разделянето ", счита още Сачева.

Този избор на съмнение ще е много слаб и ще е несполучлив, безапелационна бе тя и добави, че би трябвало да се работи с обстоятелства и числа.

Що се отнася до трите оставки, тя съобщи, че това е било знак, че в ГЕРБ няма зависимости. " Изчаква се вотът на съмнение и след него ще има Коалиционен съвет на който ще се вземе решение за тях ", изясни още тя.

Попитан дали има смисъл от рокади в кабинета, Сачева съобщи, че персоналното ѝ мнение е, че държавното управление би трябвало да приключи мандата си в този състав. " В края на мандата сме и нищо не постанова такова бързане, което ще тласне страната в безпорядък. В България не би трябвало да забравяме, че живеят и други хора, с изключение на протестиращите. Вчера пред Парламента бяха 200-300 души, а ние би трябвало да гледаме останалите милиони ", безапелационна е Деница Сачева.

Тя разяснява случая с майката, че обществените служащи и чиновници на Министерство на вътрешните работи са били на адреса и са създали всичко, с цел да се почувства детето добре. " Ще се работи с майката. Детето е добре, работи се с бащата с концепцията да се ревизира дали детето може да остане при него, в случай че не - ще се търсят близки родственици. Хората, които работят по този проблем са доста положителни експерти ", изясни още общественият министър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР